21 November 2010

tension tension...tolonggggggggg

kepada rakan rakan blogger sekalian...mama nak mintak tolong sgt2 ni...dah jenuh mencari tp tak jumpe2 jugak...jumpe yg lain...dulu ade gak jumpe dlm blog someone tapiiiiiiiii dah lupe sape..n cari tak jumpe...
rase nak nangis je...



mesti tertanya2 ape yg mama nak ni kan....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

tlg mama bgtau cmner cara nak letak watermark kat photo...
everytime bila kita post photo, watermark tu automatically dah ade...

boleh tak....
rasenya ada cara dia kan...

plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz





4 comments:

Huda said...

huda x penah pakai watermark lg..tp if dah ade watermark, rasenye just tepek macam biasa kat pic kite tu..

pasal BE tu kan, if dia dah keluar buffered earnings, kita mmg boleh tengok kat bahagian earnings...dia listkan apa2 iklan yg jadi BE kat blog kite..

kakyong said...

cuba tengok kat sini...

http://syamilamohd.com/2010/10/cara-letak-watermark-guna-photoscape/

hadina said...

huda : thanks for info about BE...ina pun baru lagi bab nuffnang ni...masih belajar...hehehe

kakyong : tq kakyong for the link.
if possible ade tak yg cm signature tu..bila taip wat N3 baru,terus ade signature.kalu watermark boleh wat cmtu tak..?

kakyong said...

boleh.. kalo u ade download picasa 3.. u buleh set kan sebelum upload semua gambar...



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi