20 November 2010

semua gmbar ada...

hah...ni satu bonus buat mama tau...tgh2 duk mencari gmbar yg nak letak kat blog..tiba tiba jumpe semua gmbar...ni yg buat mama suka coz..nnt ade lah idea yg nak mama coretkan kat sini...bila ada gmbar nak citer pun seronok tau...gmbar boleh bg kite seribu satu pengertian...

ada gmbar farhah duk main..nangis..tido n cm2 lagi..gmbar gi jln2 kay el pun ade..
last time mama tak jumpe kat mane papa letak..dah tak tny papa, mmg tak jumpe..biasa mama tulis mase papa keje...jd bila papa balik tak tulis dah, jd lupo nak tnya...hehehe (jgn mare)


oklah...nnt mama citer pasal gmbar tu one by one...hehehe

"mama nak buat GA tak lama lagi..kali ni kira jadi lah...
tp ade org nak join tak ek.."

3 comments:

SYaMiLa said...

salam mama..

kalau nk buat GA...mesti ada yg nak join.. ;-)

keyphochee said...

sure mama..buatla GA..hikhik

hadina said...

ok lah...mama try buat nnt...
asap.. :)
tunggggguuu



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi