14 November 2010

Are u that LUCKY one...??GIVEAWAY

sudah berkurun lama mama tak join mane2 GA...yer lah mama pun dah lame tak update blog kan...waktu awal awal FB riuh, mama pun tumpang memeriahkan FB gak...skrg tiba tiba rase rindu kat blog yg dah bersawang..tp skrg tak lagi bersawang...hehehe. mama akan sama sama memeriahkan FB dan blog mama...

ok, back to our GA...

kali ini GA dianjurkan oleh ILHAMNY.COM. dan ni GA yg pertama dia..mama tak nak tulis pnjang pnjg..kite layan syarat syarat yg ditetapkan..




syarat-syarat-nya.
 
1. warganegara MALAYSIA..--->semestinya... :).

2. lelaki @ pompuan, xkisah...---> mama perempuan yer...

3. mestikah jadi follower???tiada paksaan nak jadi follower @ tak...kalu ye, bonus tau...:)--->mama follow

4. mesti promote entry nih kat blog.. 
"ARE U THAT LUCKY ONE..???GIVEWAY"...
dan tinggalkan link entry itu dekat ruangan komen..--->done!

5. publish/letakkan banner 'princess Tihah' diatas kat 'sidebar' blog korang dan linkkan ke blog saya..--->done!

TIADA SLOGAN, TIADA GAMBAR ETC...
simple kan...
pemenang akan dipilih oleh Che Tihah @ Miss Random....
kalu sape sape nak join,cepat tau...dah nak close ni... :)


TARIKH TUTUP 
raya haji ni 17 NOVEMBER 2010

1 comments:

Ilhamny.com said...

complete...tenks ye 4 join..:)



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi