20 November 2010

pa n ma berdua...

apa yg korang fikir, bila baca tajuk N3 kali ni.....pa n ma berdua...
sebenarnya kan...blog ni mama buat untuk mama coretkan cerita cerita mengenai family dan hal hal lain...

papa dulu ade jugak blog..tp dah lame sgt dia tak update ...jadi terbengkalai cmtu je...skrg ni , bila papa tgk mama dgn blog mama, papa pun teringin nak join same...as author for this blog also...mama tak kisah pun...kami kan sehati sejiwa...baru baru ni papa ade gak update 1 citer kat blog mama tp guna nama mama...mase tu belum 'register' lagi nama papa...
next time , kalu nmpak author lain selain mama, papa lah tu...
berdua
bertiga

 itulah alkisah kami berdua...hehehe

2 comments:

Huda said...

hehehe.same cantik same padan :)

hadina said...

mekasih..malu lah i..hehehehe



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi