28 November 2010

Bersiaran dari kampung

Mlm ni mama bersiaran dari kampung di kay tee...mama n farhah balik pg td...papa hntrkan..then kol 4ptg papa bergerak semula ke PAKA...coz mlm ni dia keje. esok ptg papa dtg sini semula.

kitaorg balik awal coz nak hntar my mom gi berubat & follow up penyakit nya. awal pg my SIL gi amik no. dpt no 33...bayangkan kol 7pg gi amik no dpt no 33...betapa ramainya org menunggu nak amik no pg tadi...dlm kol 12 tghari ktorg pegi tp waktu tu baru no 16...org kat kaunter ckp dtg lepas asar je lah...coz kalu nak tgu lmbat lgi...

jadi ktorg balik n papa boleh lah rehat dulu sblm drive balik paka.

ptg my SIL dtg, ktorg gi sama sama....duk tgu kejap n nama my mom pun dipanggil...
menurut pengamal perubatan tu atau dikenali sebagai PAK ABU, kanser my mom dah tak merebak cuma dia tak nak surut.so bengkak kat pipi tu still ada lah...PAK ABU sarankan gi kat KSH , suruh doktor pakar wat pembedahan sedut bahagian yg bengkak tu...(air, nanah etc yg tak sepatutnya ada)

PAK ABU bgtau mmg costly lah sikit...tp takpelah,bukan org lain pun my mom jugak...parent kite lagi byk belanja tuk kite dari lahir sampai kite besar..tak kan yg ni kite tak boleh kan...dont worry ma, anak anak ma akan buat ape yg patut asalkan ma sembuh...kami nak lihat ma ceria sperti dulu..main dgn cucu cucu yg sedang membesar ni... :-)

oklah...tak nak pnjg pnjg...kite jupe lagi...

{HADINA ONLINE STORE ADA SALE SEMPENA YEAR END SALE,JEMPUTLAH DTG YER}

2 comments:

Huda said...

balik kg yer..hehe..best tu. huda dh lame x blk jhr..hubby bz keje ..

Kotak Kata said...

salam. selamat aidilfitri. Hmmm... kak boleh tanya sikit. Kak tahu atau ingat lagi alamat penuh Rumah Pak Abu tu. Juga no phone Pak Abu sekali. Kalau ada.... bleh emailkan ke balaghah.PK@gmail.com. Saya Azizul Jabbar dari Mersing. Harap Kak masih ada alamat Pak Abu tu. Apa2 hal.... Selamat Hari Raya. wassalam



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi