18 November 2010

Raya Raya Raya

Cerita pasal raya lagi....herm...dah namanya musim raya...raya je lah topiknya..
alkisah kali ni, menceritakan mkhabarkan bahawasanya my MIL n family ada dtg paka...mereka dtg beraya bersama2 mama papa n farhah...maklum je lah kami tak balik kg mane2 pun kali ini...at least takde lah sunyi tanpa beraya dgn family kan..lewat ptg jugak lah baru sampai...sampai je terus azan maghrib...

mulanya ingat kan satu family je dtg..tp tiba2 ade satu lagi family dtg..yg merupakan pak saudara papa (adik my MIL)...so penuh satu rumah semalam...dtg nak kenal rumah kami lah...diaorg tak penah dtg sini kot...riuh jugak lah umah smlm..papa lak balik cm biasa lah kol 7.15 lebih...

yg si comel mama ni pulak...tiba2 buat hal..tak nak duduk nak dukung aje..mayb terkejut kot tgk ramai sgt org kat umah..biasanya mama n papa je kat umah...farhah biasalah cmtu...dia mase awal2 ni tak nak g kat sape2 pun...dah lama sikit baru lah mak- mak sedara n nenek boleh amik...tp dgn atok n pak sedara dia...tak nak langsung...may awal2 tu farhah tgh recall balik, mcm penah kulihat..tp dimana ya... :)

td dlm dekat dekat kol 10pg diorg dah balik kuantan semula...hah, lupe nak kabo...diaorg dtg dgn kereta baru...pak saudara farhah baru beli...katenya dah sebulan dah beli...ape nama kereta tu ek...hehehe..mama ni bab2 kereta kantoi sikit...besar lah jugak..kiranya boleh muat sampai 8org lah..."tahniah kat ayah ngah yer, dah beli kereta baru...nnt boleh lah papa pinjam ..farhah nak gi jln2 dgn kete ayah ngah.. :)" 

oklah..sehingga berjumpe lagi...

2 comments:

Huda said...

meriahla umah kan famili sume berkumpul :)

hadina said...

mmg meriah...yg kecik pulak asyik kena sakat dgn mak mak & pak sedara dia je...maklum lah jarang berjumpe



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi