08 November 2010

makan malam yang simple je...

kalu nak diikutkan N3 ni dah terlewat sudah...hehehe, yer lah makan malam mesti dah lepas lame dah..tak kan baru nak menjamu selera kot...
b4 masak makan malam td, tnye dulu papa nak makan ape..papa said ikut je lah..
so mama ckp, ape kate kite makan pasta goreng...papa ckp ok je..mama pun g dapur prepare ape yg patut lah...
akhirnya, inilah hasilnya


sebenarnye ade satu lagi..kentang dgn mayonis...tak sempat nak snap pun dah habis dimakan...mama buat tuk baby tp dia tak nak makan lak..so mama n papa rembat lah...papa ckp best lah pulak..next time kena wat lagi...hehehe

oklah..sehingga berjumpe lagi di lain siaran...

3 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam hadina..nanti letak munge kesukaan hadina lak yer..

Huda said...

sedapnye pasta goreng tu :) nak sikit :)

hadina said...

kak atiey : nnt ina cari gmbar bunga yg sesuai yer..hehehe

huda : meh lah sini, nnt ina wat yer



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi