18 November 2010

kasih papa pd anaknya

citer kali ni dah berlaku kira kira 2hari yg lalu...mak ai skemanye..alkisahnya lepas pergi beli brngan kesihatan K-Link, kami sekeluarga pergi lah makan...terase nak makan kat Kenny Rogers...ajak lah papa pegi kat Mega Mall Kuantan..lagipun tak jauh dr tempat K-Link tu, seberang jalan je...


gmbar mknan tak sempat snap..gara gara dah lapo...hahahaha..
tp nikmatilah gmbar dr Mr Google ni yer..

mama n papa order menu yg baru Chicken & Pasta Meal
bukan yg atas tu tau,yg tu hiasan je


ni lah dessert yg mama order last sekali..
yummmmy

kisah yg sebenarnya terjadi bila farhah tak nak makan tak nak duduk...tiba2 je dia wat hal...skrg ni farhah dah pandai wat hal...mama nak amik duk dgn mama tak nak..so mama makan lah dulu..papa melayan kerenah si anak dara..so layan je lah pic ni yer..
inilah kasih papa pd anaknya... :)

papa tgh ajar hafal no tel kenny rogers :)


 papa lah tempat farhah mengadu bila tak mau dgn mama


jarang boleh tgk papa senyum meleret cmni..
ni gara gara nak test camera (auto smile)

oklah..next time mama citer lagi ek...sehingga ketemu lagi di lain siaran..

2 comments:

Huda said...

alalala..huda pun same gilir part mkn ni..sbb husna x reti duk diam :)

hadina said...

mayb diaorg ni asyik nak main je kot..as their parent kena ikut je lah



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi