12 January 2011

Selamat pagi semua...

Selamat pagi Rabu semua...semoga hari ni lebih baik dari semalam..

hari ni, my mom dah balik kay tee semula setelah hampir 2minggu berada di paka. condition my mom masih lagi sama tidak berubah. dilihat dari luar seperti dahulu jugak..tapi kat dlm tak pasti bagaimana.

pelbagai cara kami gunakan..berubat sana sini..kadang kala nmpka semakin ok kadang kala semakin teruk dan kadang kala seperti tidak berubah. mungkin belum ketemu dengan ubat yg betul-betul serasi dengan diri.

tp semalam, waktu pergi berubat dekat kemasik, uncle yg mengubat my mom ada berikan ubat @ perubatan tradisional yg didtgkan khas dari China. harap-harap ubat ni berkesan.

terasa sedih n sepi pulak rumah ni tanpa ibu di sini... hampir 2minggu my mom saty here, jadi kekok pulak bila my mom balik kay tee. "Ma, akak doakan ma agar cepat sembuh...boleh main dgn farhah, cucu-cucu ma macam biasa...akak sayangkan ma".. sebak lak rase. air mata dah ngalir dah ni..

tak boleh nak karang pnjg2..kena relax dulu.

ok, c u soon.

3 comments:

Huda said...

oh mmg syahdu bile mak abah dah balik setelah berlama2 di rumah kite.. :(

kakyong said...

mak Ina sakit apa?

hadina said...

kakyong : sakit kanser

huda: tu lah pasal



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi