07 January 2011

Bowling di pg jumaat



pg td mama ikut papa gi main bowling..
huh dah lama bebenor tak main..last sekali main mase belajo dulu2...
mmg lama lah...dan akhirnye hari ni mama main lagi..

ingtkan group dgn papa...
rupe rupenya..lelaki dgn pompuan asing ...
farhah pulak duk dgn mama...
seksa gak lah nak main....coz si comel mama tak nak duduk n tak nak org lain amik...
papa jauh pulok dr mama....
nasib baik ade jugak yg nak amik walau terpaksa pegi..farhah mengalah...hehehe
kejam kah mama????????
oh tidak.................

mama rase team mama yg paling lmbat habis
coz anak anak dgn mak nye..ayahnye seronok lah main takde gangguan...
bila si ayah dah beres..nah tlg jaga anak pulak ye..
maknye nak main pulak..hehehe

ktorg just main n having fun...tak kisah kalah ke menang...
menang satu bonus...tp tak pun...

kdg2 nak gelak pun ade...masing masing yg main mostly setahun sekali main, tu pun bila company anjur...
nama baling bola tp bunyinye mcm hempas je bola tu...gedegang gedebuk ntah cm2 lagi bunyi...

bola masuk longkang lah...boleh kate masuk longkang tu perkara biasa...
bila jatuh semua pin @ strike tu wah mmg luar biasa lah..hehehe
org yg menang mmg dah selalu main, ok lah..asyik strike aje...
seronok gak tgk nye...

yg pasti mmg fun hari ni...harap2 nnt ade peluang main lagi...
dah ckp kat papa, next time kita g main sendiri2 lah...gilir2 jaga baby...
papa kate ok je...suke nye hati..

oklah...kite sambunh next time lak yer...

2 comments:

miz ruha said...

main xajak orang,,,
huhu,,,

hadina said...

kali ni company anjurkn...
kalu nak ikut, lain kali yer



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi