17 January 2011

Irwansyah dah berkahwin

selamat tengahari semua...

hari ni mama nak jalan-jalan dgn papa n farhah...kami nak gi Mesra Mall, Kerteh.
semlm operasi mama nak cari balang kaca yg besar tercapai..

hari ni nak cari botol kaca lak...kat Pasaraya Ten Ten smlm tak jumpe @ mmg takde...
nak buat ape yer...adalah...
nnt dah buat mama bgtau yer..hehehe, kasi suspen sikit

hah, kat sini sape suka @ peminat Irwansyah, ala pelakon Indonesia tu yg dulu famous citer My Heart...
dia dah kawen..nak tau citer..baca yg kat bawah yer..

 

Irwansyah berkahwin dengan pelakon sinetron


GAMBAR yang disiarkan akhbar Jawa Pos semalam menunjukkan tangan Irwansyah dicium isterinya, Zaskia Sungkar.


JAKARTA - Penyanyi yang terkenal dengan lagu Pencinta Wanita, Irwansyah, 25, berkahwin dengan artis Zaskia Sungkar, 21, kelmarin, lapor sebuah akhbar semalam.

Menurut akhbar Jawa Pos, Irwansyah melafazkan akad nikah di Masjid Al-Bina, Senayan Jakarta.
Penyanyi itu berkata, dia berasa gementar sebelum majlis akad nikah.
"Takut salah ucap," katanya.

Namun, selepas selesai majlis itu, akhbar KOMPAS.com melaporkan isterinya, Zaskia berkata, mereka akan berusaha untuk mendapatkan anak secepat mungkin.
Menurut Zaskia, dia tidak mahu menggunakan alasan sibuk berlakon sinetron untuk menangguhkan usaha bagi mendapatkan cahaya mata. - Agensi 

***sumber dari Kosmo Online***

2 comments:

Huda said...

wow~ dia encem kan..tp bile nyanyi suara datar je :)

hadina said...

hehehe..mayb tu cara dia kot...lain org lain cara..tp tetap ada peminat setia kan..



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi