19 January 2011

Mood bercelaru

Ntah nape hari ni mood mama tak menentu dan bercelaru...byk diam je hari ni...bila dgn farhah, kena ckp lah...maklumlah budak dah mula tumjuk minat kat sesuatu...kena layan kalu tak, nangis lah dia...

tapi kalu mama tak layan jugak, papa dia lah yg tlg layan kan..tapi skrg mama dah ok sikit...dah senyum dah ckp2..boleh gurau dah..

kalu ikut papa, tu tanda mama nak dtg period.hehehehe...papa mmg tak kan layan sgt lah dgn perangai mama mase ni, papa tau...mood tak menentu tu pasti mama nak "cuti"... suami yg memahami isteri...how about mama? mama memahami papa tak...hehehe...isteri mana tak sayang suami...cuma kdg2 terbawa2 perangai kebudak-budakan sikit..

syukur, papa adalah jodoh mama. papa melengkapi mama...mane yg mama kurang papa tambah..mane yg papa kurang mama lak yg tambah...suami isteri saling melngkapi antara satu sama lain...

oklah kawan-kawan, sehingga ketemu lagi..

2 comments:

Huda said...

cuba nyanyi2 kut leh ilangkan mood yg celaru tu..klu x pun ajak hubby tgk movie :)

hadina said...

tgk movie kat umah je lah..nak g panggung, farhah kecik lagi.. :)



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi