18 January 2011

jadual yg padat...

smlm kami pergi Mesra Mall kan..pegi dlm kol 2.15ptg dan balik rumah kol 5.30ptg. hampir 4jam jugak lah duk sana...mesti shopping sakan kan...eh mane ada, papa ckp gaji belum masuk lagi, jd takleh nak borong sgt2 lah..beli yg penting2 je..

tp barang yg dihajati tak jumpe..iaitu botol kaca kosong dlm lebih kurang tuk 1L... jadi kesudahannya kami beli kicap cair 2 botol...hehehe..mama nak buat ape lah dgn kicap cair ni...2 botol lak tu...ala, cari je resepi n masak..kan kan kan... :) papa ckp dah susah sgt nak jumpe, beli  je lah botol kicap...kicap cap giant je...

ni lah kicapnye.. :)

hari ni lak, kami nak gi bank...nmpak cm byk duit je nak g bank kan,hahaha..mane ada...kami nak gi check pape yg patut je...pastu nak gi city-link kat dungun. nak buka akaun pos..nnt senang mama nak pos order..tak yah gi pos office, tel je suruh dia dtg collect...yg kecil2 mama pos laju je..tp kalu byk mama nak guna city link..lagipun sampul dia tebal...pos laju nipis sikit ah..itu berdasarkan pengalaman mama n papa lah..

ok lah...c u later yer..


2 comments:

Huda said...

bestnye..bisnes sudah makin maju yer :) all the best!

hadina said...

mekasih.... :)



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi