09 December 2010

dlm hepi ade sedih

cm pelik je bunyi tajuk tu ek..dlm hepi ade sedih...nape ni mama???????

hepi hepi menang contest dpt hadiah...n then sedih
coz mama tersilap hntar order kat customer...

dia send sms bgtau item tu tak same cm yg satu lagi..dia order 2 unit brg tu..tagging pun lain..
silap mama gak kot..last time check satu je..so consider yg satu lagi betul lah..

ahhhhhhhhh tension...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama bila buat silap mama nak marah ah..marah kat diri mama sendiri..
tp kdg2 org lain pun kena tempias nye...

sape lagi kalu bukan insan tersayang mama, papa n baby...
cian kat diaorg...

tp right now dah reda dah kemarahan tu...
dah gurau senda dah...
hehehehehe

harap kesilapan ni tak kan berulang lagi n mama akan lebih hati hati...

skrg nak gi tgk THE AMAZING RACE ASIA pulak...
jumpe lagi nnt

2 comments:

Huda said...

xpe..ape nak dikata dah tersilap kan..sabarkan hati :)

hadina said...

:)



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi