16 June 2011

teringin nak makan apam

baru-baru ni mama teringin nak makan apam lepas tgk dlm FB..nmpk sedap je..papa ada ckp dulu2, kalu mama dah terasa nak makan kena carilah..nnt kan kempunan lak..huhuhu

lepas check satu persatu kat FB, mama jumpe lah satu ni...kebetulan dekat dgn area rumah kat kawasan Paka jugak..jd mama pun order lah...paling sikit 50biji...50biji pun ok lah..mesti habis nye nnt...mama order hari isnin, hari selasa puan kedai pun hantar kat rumah...hehehe..

apam dia namanya Apam PolQadot. dah lah comel, sedap lak tu...apam ni ada 2 jenis yg berinti dan tak berinti..mama pilih yg biasa je dulu..yg tak berinti...next time boleh order yg berinti pulak..herm, nak coklat ke strawberi ek... :)

inilah rupa apam tu...




comel kan apam ni..insya-Allah, nnt mama nak order lagi...papa pun agree n tak kisah..
farhah pun suka je mkn apam ni..mama simpan dlm bekas tupperware, kalu farhah nak dia amik bekas tu n suruh mama bukakan untuk dia...kiranya 50biji tu mmg cukup lah..hehehe

kalu sape2 yg duk kat area Paka ni boleh lah order dgn dia, Puan Mie...cepat sikit sampai umah..hehehe..kalu rajim search je kat FB Apam PolQadot

org perempuan ni bila mengandung, ada je rase nak makan tu nak makan ni ..

ok, c u soon...


2 comments:

cucu umie said...

wah tgok shje mcm sedap..kt mane akak order tu..herm, mcm susah jer nk jumpa apam mcm tu..hhohoh

hadina said...

order kat Paka...dekat dgn area rumah..cucu umie ni duk mane?



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi