23 June 2011

Kandungan 22minggu ++

Baby junior dah masuk 22minggu ++... keaktifan dia...???????herm, boleh tahan jugak aktif nya.
kdg2 tendang sana tendang sini....tp bila ada org shy shy pulak tu...duk diam je...
kalu dgn mama, seronok dia bermain :)

last time masa kat KTS..nurse nak check jugak heart beat dia, bimbang jugak akan kandungan ni...tp tak jumpe2....nurse dah pusing keliling perut mama, tak jugak jumpe...
nurse tekan sini tekan sana...bimbang junior ni ok ke tak...siap nurse tny lagi rase tak dia gerak...
sebelum nurse dtg, baby junior duk syok main dgn mama...alih-alih bila nurse dtg nak check dia duk senyap2....
nakal jugak lah junior ni...tapi last jumpe jugak...

last check up, doktor bgtau dah nmpak dah jantina junior...nak tau ke tak @ buat surprise...doktor pun ckp buat surprise lah...baru seronok sikit.. hehehe

agak-agak kalian lah kan..girl @ boy????????
hermmmmmmmmmmmmmmm

6 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

congrats yek preknen for the 2nd junior..mesti teruja time buat scan kan..=D

Ilhamny.com said...

congrate...bestnye baca nih tringat kenangan mengandung..

hadina said...

mekasih semua...setiap kali g scan mesti seronok tgk junior... :)

Huda said...

boy kut :)

.m.u.n.i.r.a. said...

boboy ek ina?
congrate ya!

hadina said...

kita pakat teka yer...nnt bila sampai masa ina bgtau.. :)



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi