21 June 2011

berumah di KT Specialist (part 1)

baru-baru ni mama balik kg kat tee untuk 2-3hari...perancangan begitulah...tapi kdg2 apa yg kita rancang tidak semestinya berlaku seperti kehendak kita..kita hanya mampu merancang tapi Allah yg menentukannya.

pagi tu, seperti biasa mama n papa sarapan dulu then kemas brg2 yg nak dibawa pulang...mama rase ada somethung tak kena aje dgn perut mama..mama rase tak selesa tp masih boleh kawal...lepas farhah bangun n mandikan dia..kami siap2 nak balik..

tghari kami makan kat dungun...ada kedai makan bersebelahan TNB..(tak silap mama)...mama n papa masing2 makan nasi beriyani..kebetulan hanya hari sabtu je diorg jual...sekali lg mama rase tak selesa dgn perut mama..bila masuk keta nak bertolak,mama bgtau papa yg mama rase tak sedap perut ah dr pg tadi..tp still boleh control..

sebelum balik umah parent, akmi singgah dulu kat Marang umah nenek papa...kebetulan dia baru balik dr buat umrah..jd melawat dia terus lah...selepas bercerita n makn2 sikit, kami pun bertolak ke umah parent mama.

lewat ptg, mama dah mula rase sakit kat perut..sakit yg sekejap dtg sekejap pergi...mase tu jarak antara sakit tu jauh jauh...lama2 semakin dekat...mama dah jadi tak keruan..ngadu kat papa n then call Dr yg biasa rawat kami kat Paka..selepas bbrp minit berbincang..dia sarankan mama buat check up secepat mungkin bimbang kalau ada sesuatu yg tidak sepatutnya terjadi...

1 comments:

Huda said...

isk3..berdebar ni, sakit apa?



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi