27 March 2011

Berita baik buat pengunjung bertuah

Hari ni tiba-tiba rasa baik hati pulak...hehehe
baik hati nape yer...?
baik hati sebab nak bagi keahlian percuma buat pengunjung setia...tak kira lah pengunjung kasih selamanya @ hadina online store...
tapi keahlian percuma ni hanya untuk dua org sahaja...

ULANGAN!!!
HANYA UNTUK DUA ORANG SAHAJA...

sesiapa yg berkenaan boleh lah pilih salah satu jenama / produk di bawah:

  1. SUN CHLORELLA A
  2. K-LINK
  3. TUPPERWARE
  4. HPA
  5. STORMREADERS
hah...mesti anda semua tertanya-tanya cmner proses pemilihan ek...
senang aje...2 org pertama yg komen kat sini dpt lah...mudah je kan...
dan kena bgtau nak jadi ahli yg mana..
1 produk satu ahli je...
2 produk je dulu untuk kali ini...next time kalu ada rezeki lagi...akan ada lagi berita baik ni...

10 comments:

miz ruha said...

ala rindu kt farhah,,,
k.long xde gmbr bru farhah ke,,?

hadina said...

nnt2 lah kak long post...tgu abg long touch up gmbr elok2..

MamaRifqy said...

nak TuupperWare!!

hadina said...

MamaRifqy tlg kasi email..ina nak butiran diri lah...

CtiE zAr said...

Ade lg ker? nk tupperware gak la hiks..

hadina said...

CtiE zAr bukan ke dah jadi ahli tupperware...ina tgk kat blog ada..

CtiE zAr said...

owh jd ahli ye...slh bace plak huhuhu

mama rifQy said...

nih emel MamaRifqy ye..maliana@ptpl.edu.my

~ iza ~ said...

salam kak ina..
iza baru tau kak ina pregnant lagi..alhamdulillah,tahniah.. :)

ni nak tanya..HPA ada produk habbatus sauda kan kak?betul ek dia boleh bantu bykkan susu badan?

hadina said...

iza, dlm HPA mmg ada produk habbatus sauda...akak try gak makan last time ...byk botol gak lah..bila habis je beli yg baru lak :) so far setakat akak makn ok lah...cukup lah untuk farhah minum...cuma akak tak pam untuk simpan lah..farhah dia tak nak dlm botol, nak yg fresh, nasib baik akak tak keje..



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi