02 April 2011

berita gembira

Bismillahirrahmanirrahim.....

mula2 sekali marilah kita sama2 berdoa untuk ibu bapa kita dulu yer....



masih ingatkah kawan-kawan semua pada N3 bulan lps...mama ada nak bgtau berita gembira kan tp tunggu bulan ni kan..ok,skrg mama akan bgtau berita gembira itu...

pada petang 31/3/2011..mama telah pergi ke klinik untuk check up kali kedua...last time dah pegi n dah sah pun..tp sebab tak nmpak sgt lagi kan..jadi mama tangguh nak bgtau semua...so skrg mmg dah sah n nmpk..jadi mama bgtau lah ...

MAMA DAH PREGNANT KALI KEDUA...!!!!!!!! :)

masa check up tu mama dpt tau lah yg kandungan mama dah 8minggu...gembira hati mendengar perkhabaran ini...farhah akan dpt adik lah hujung tahun ni...lagi bertambah gembira bila kakak ipar mama pun tgh pregnant...dia baru 6minggu...nnt kami pantang sama2 lah..cuma beza dia kat kay el mama kat sini...

bekas ofismate mama pun pregnant gak...sorang tu 10minggu dan sorang lagi taksure brp bulan dah...tp yg pasti yg sorang ni awal lagi dr mama...

skrg ni mama selalu ckp kat farhah yg adik dia kat sini smbil tunjuk kat perut...bila tanya mana adik, dia akan tunjuk kat perut mama sambil pegang...bila tnya sayang adik tak, dia kiss perut mama.

alahai anak comel ni....suka buat mama geram kat dia....

oklah next time mama smbung citer lagi yer...

5 comments:

puan nina said...

sweetnye Farhah..congrats kak =)

miz ruha said...

wah!! tahniah tahniah!!
bakal dpt anak buah baru ni,,,

Tupperware Lover said...

alhamdulillah n tahniah.. semoga selamat semuanya :)sonoknya nak dapat baby baru..
me baru update blog tupperware sinun untuk latest promotion. jemputla singgah kalau free yer.. banyak yg kiyut2 utk promo kali ni :D
http://tupperwarefactory.blogspot.com

"Ibu Aina" said...

tahniah Ina..take care yer!!semoga bertambah rezeki :)

Huda said...

tahniah ina :)
bile edd nye? huda tgh tggu hari je ni :)



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi