15 March 2011

23months

hari ni anak dara mama n papa dah mencecah umur 23bulan...lagi sebulan genap lah 2tahun...
pejam celik pejam celik dah nak masuk 2 tahun..kejap kan masa berlalu...
kalu kira tiap-tiap hari mmg lambat..tp kalu wat dek je, kejap je lah...

farhah sekarang ni semakin manja dgn mama n papa..asyik nak dukung je..
even dlm umah nak dukung..mama nak g dapur nak ikut tp kena dukung..
kalau tak, merajuk,baring atas lantai lah n nangis...
farhah bagaikan nak perhatian sgt2...mayb dia dapat rase kot...hehehehe

nnt bila papa dah keje cm biasa n dapt cuti kita gi jln2 yer...skrg ni kena wait dulu lah yer sayang...

sebut pasal wait ni...perkataan "wait" dah lancar je kat bibir farhah...
kalu dia nak amik brg @ something kat lain, dia akan ckp "wait" "wait" sambil tngan pun tunjuk tunggu...

siap suruh org wait lagi tu...perkataan tu muncul gara-gara, bila buka laptop kan lmbat sikit nak keluar..jadi mama @ papa akan ckp "wait" from there she learns it..

ok lah mama nk rehat dulu ah...nnt mama citer lagi yer..

2 comments:

Huda said...

sudah 23 mo :) 1 more mo hits 2 yo :)

hadina said...

dah boleh tambah tu kan..hehehe



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi