27 July 2009

Romantic & Loving Couple Contest

hari ni tangan terasa gatal lak nak join contest..contest yg mane yer..hah!yg Mama Tisya punyer lah..yg ni nampak cm xperlu "keje kuat" sgt..hehehe..

mama teringin nak join contest ni lepas tgk blog kawan mama..dia join,jd mama terasa nak join gak lah..saje nak cuba n suka2..lagipun tak rugi kalu join pun..

Mama Tisya wat contest ni sempena 3rd anniversary dia yg bakal menjelma 18 ogos ni..maklumlah tuk anniversary kan jadi tajuk dia pun mesti lah yg romantic gitu.."ROMANTIC & LOVING COUPLE CONTEST"..caya lah Mama Tisya ni..macam2 idea dia tonjolkan..

mane2 contest mesti ada terms & conditions yg tersendiri..dan tuk contest ni..sila lah scroll ke bawah..

.
.
.
.
.
.
.

Just follow the steps below:-

1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower

DONE!

2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar

DONE!

3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima)

DONE!

4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:

  • Nama suami; MUHAMMAD HADIAZIAM BIN MAMAT
  • Nama isteri ; ZARINA BINTI MOHAMAD @ ZAHARI
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni; Tarikh diijabkabulkan 30 Mei 2008...oleh itu tahun ni our 1st anniversary :)
  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu; huuuuu..susah beno nak cari gmbar yg sesuai..byk sgt gmbar romantik n looooooooving kitaorg ni..(konon nyer lah)..lain org lain cara describe nye kan..akhirnye ku temui jua. bila tgk gmbar ni,terasa rapat sgt dgn yg tersayang..nape ek..semestinye sbb dia suami mama,papa mama lah..hehe..gmbar ni diambil waktu kitaorg honeymoon kat cherating..ape nama tempat tu yer..hermm..SURIA CHERATING BEACH RESORT..ktorg gi sana lepas majlis bertandang kat rumah family papa kat kuantan..dah on the way nak balik paka,so ktorg pilih cherating lah yg paling dekat..lagipun papa dah nak masuk keje lak lepas tu..tarikh nye 10.06.08. mama pilih gmbar ni kan sebab dlm gmbar ni mama paut lengan papa then lentok kat bahu dia..mama rase selamat n bahagia sgt di samping papa..dah lah tu,pinjam baju papa lagi tu..bak kate mama lah kan..milikkku milikku,milik mu milik ku jua..tapi tak de lah appy sesgt pun..sebab gmbar ni diambil waktu honeymoon jadi sesuai lah tuk tajuk N3 ni..romantik n looooooving gitu...papa,mama saaaaaaaayang papa..mmmmuah
DONE!

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified)

DONE!

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.

DONE!

7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg paling Romantic & Loving Couple

8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI

  • hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.Knp 18??sebabnye anniversaryku 18 August.

9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja (only yg dh kawin.. ..pd yg blum kawin hrp maaf, kn kalo join kot jd isu plak)

10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih.

Peringatan: Pihak penganjur berhak mengubah mn2 Terms & conditions tanpa sebarang notis pd bila2 masa so HARAP MAKLUM pd smua peserta

so pd kwn2 smua, boleh la cr gmbr yg sesuai
tkpn leh snap gmbr yg terkini utk join
Romantic & Loving Couple Contest
tkpyh susah2 nk kena jwb soklan & wt slogan
just upload gmbr shj...mudah kn
jom rmi2 join ....





7 comments:

** Perfect Love ** said...

wahh romantik. gud luck yaaa!

mama tisya said...

ok dh view good luck

hadina said...

tq to all...

lily azliyana @ mama zara said...

ececehh..mengimbau kenangan honeymoon yerk..loving doving gitu..

nway, gud luck hadina..=)

hadina said...

hehehe..honeymoon kan..mesti lah romantik..tu baru 1st honeymoon..kite tgu 2nd honeymoon lak.. :)

kakyong said...

gud luck... loving2... bagus2... terus kan...

hadina said...

insya-Allah..semoga akan terus begini selamanya.. :)



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi