22 July 2009

My-Giveaway 1st Contest


My-Giveaway ada menganjurkan contest dan yang menariknye ada 8 hadiah.siap boleh pilih nak hadiah yg mane..ni yg seronok nie..hehe..nak tau hadiah nye..
.
.
.
.
.
.

Ok..dan sekarang langkah-langkah nak menang hadiah ni.....

1. Be a my-giveaway FOLLOWER (click FOLLOW on the right hand side corner of our blog)
DONE!

2. Choose ONE (1) Prize from above and BLOG ABOUT IT (English or Bahasa only as I can't read CHINESE.. kekeke) on your blog.
Mama telah memilih My-Giveaway ber# 5 - Ladies Bag

3. Make sure you copy the picture of the item you want and have a link back to this contest
DONE!

4. Complete this sentence "I deserve to WIN My-Giveaway #(choose your gift no) because...."
Mama layak untuk menang My-Giveaway #5 kerana...1,mama suka kan beg ni lagipun dah lama mama tak beli bag baru..last sekali mama dapat bag mase kawin dgn papa tahun lepas.. :( so kalu menang mmg rezeki mama lah..hehehe 2,bentuk bag tu sendiri dah menarik perhatian mama.wallet mama panjang n mama rase muat nak letak kat dlm tu..lagi satu siap ada pouch kecik ..boleh lah mama simpan duit syiling..kalu nak guna cepat2,senang aje..just amik kat situ je..tak yah buka wallet. 2compartment memberi peluang tuk mama simpan pape yg patut dlm tu..biasalah kan,org pompuan mesti letak bedak powder,lipstik/lipbalm,perfume kecik n fon. warna beg tu pun comel.. Maka,oleh yg demikian mama layak lah menang My-Giveaway #5.


5. Put up our my-Giveaway BANNER PICTURE (below) on the sidebar of your blog with linkback to us.
DONE!

6. Leave your name, email address and blog write up link as a comment here.
DONE!

Winners will be chosen BASED on CREATIVITY and not randomly.
Please note that.. thank you :)

Contest Deadline : 8th August 2009

4 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

mcm menarik jek giveaway ni. byk choice utk hadiah plak tu. tp kan, klu sy join, sy pon nak pilih ladies beg tu jugak. jimat duit tk pyh beli nbeg baru..hihihi..

hadina said...

mmg menarik contest ni..tu yg wat ina suka sgt2..kalu dpt beg ni,mmg rezeki lah..leh wat raye nnt,jimat tak yah beli yg baru..hehehe..

kakyong said...

gud luck...

kakyong x sempat nak buat n3 lagi...
bz... kerja byk ... :(

hadina said...

masih sempat lagi ni kak yong kalu nak join...
jom ah memeriahkan majlis..



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi