21 July 2009

kemas kini blog...

lately ni,mama tak wat new N3 pun..mama just nak update/kemas kini/melawakan blog ni :) ..topup pape yg patut..biasalah kan,saya budak baru belaja..kalu salah tlg tunjukkan..

so,cmner..?boleh lah kan..kalu ada pape yg perlu mama buat @ betulkan..sila-silalah kongsi idea ek..

kepada papa yang amat mama cintai..mekasih kerana tolong mama mencantikkan lagi blog mama ni ek..papa kalu bab2 komputer n software ni suka sgt lah..mintak tlg sikit je,sure akan dpt byk punyer...MAMA SAYANG PAPA!!!!! mmmuah

2 comments:

Mama hafiy said...

salam kunjung balas : )cantik2..bagusnya dpt hubby yg tolong cantikkan blog..tolong mama hafiy cantikkan blog sekali bole??? hehehe

hadina said...

to Mama Hafiy : thanx ats kunjungan anda. kebetulan hubby suka bab2 cmni..tu yg untung tu.sambil2 tu boleh ah belaja sket2 bab IT ni. :)



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi