30 July 2009

Best Mom In The World : Giveaway


ermm...hari ni terasa nak join contest je,yg ni pun kena wat slogan. tu yg susah sikit tu..nak reka ayat tu yg susah..tapi mama try jgk ah nak wat yg termampu mama buat..:)

Contest ni dianjurkan oleh Puan Asmieyra, bonda kpd Arman Fakhri yg kini berusia 6bln..dan yg paling istimewa tak lama lagi birthday papa Arman...herm..mesti sweet kan nnt.. :)

ni lah terms and conditions kalu nak join contest ni..
  • Kejar seberapa banyak top score komentar bagi mana-mana n3 blog ni. Banyak komen lagi besar peluang anda menang (min 5 comment) dah smpai 5 dah...DONE!
  • Buat n3 khas tentang giveaway ini di blog anda. DONE!
  • Copy logo dan paparkan pada n3 anda. ada kat atas tu...DONE!
  • Siapkan slogan yang creative. ada kat bawah yer..DONE!
  • Anda akan di nilai melalui kretiviti slogan dan keyakinan anda sebagai ibu dan isteri. KU GAGAHI JUA UNTUK MENYIAPKANNYA..hehehe
  • Linkkan direct link giveaway blog anda disini dan tinggalkan komen anda ke n3 ini supaya senang saya nak check. DONE!
hah..dah baca syarat2 tu..dah skrg bermula lah tugasan yg sebenar2nye..

  • Slogan------>kenapa saya perlu menjadi "Best Mom In the World"..............(tidak melebihi 25 patah perkataan) kerana kegembiraan kebahagiaan keselesaan adalah milik anak dan suamiku,merekalah permata hatiku selama-lamanya.
  • Gambar terkini my family
ni gambar yg latest sekali..ada satu hari tu,mama ajak papa kuar g pantai.dah lama tak kuar jln2 amik angin,so kitaorg g je lah..farhah pun pertama kali kuar jln2..

  • Birthday present wat hubby...ni adalah cdgn n usul yg sesuai digunakan oleh semua peringkat suami isteri... :) (betul ke ayat tu ek)
  1. jadikan hari tersebut 1 hari yg amat istimewa
  2. mulakan hari itu dgn sesuatu yg bernilai..bkn dgn kebendaan tapi keikhlasan seorg isteri (cth; memberi ciuman salam,ucapkan selamat hari lahir,wat sarapan pagi,hiasi diri awal2 n cantik n kemas etc..)hari lain pun cantik,cuma hari tu laaaaaaaaaagi cantik :)
  3. wat kad hasil kreativiti sendiri..lagi bermakna tuuuuu
  4. wat mkn mlm yg special tuk anda berdua..nak mkn kt luar pun boleh..tapi lagi special wat kat umah masak sendiri
  5. akhiri dgn "hadiah" yg akan dikenang sampai bila2.. (yg ni terpulang lah atas individu) hehehe
  6. dan yg last jgn jadikan hari tu je yg istimewa...hari lain pun boleh..cuma yg ini lagi istimewa
ok..setakat itu sahaje yg mampu mama buat..harap2 sudi-sudilah menilik nye.. :)

1 comments:

asmieyra said...

tunggu result nyer yer..tq join my giveaway.bye



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi