17 July 2009

hadiah anniveseri... :)

semalam tanpa mama duga mama sangka..tiba2 papa bg satu bungkusan kat mama..nak kate besday,dah lama lepas..then papa ckp ni hadiah anniverseri baru ni..waktu hari ulangtahun perkahwinan kitaorg papa bz dgn kilang dia..langsung takde mase..dah lah keje 6hari 1hari je off..mmg meletihkan..mama tak sangka lak papa nak kasi hadiah..kalu ada mama terima, kalu takde pun takpe lah..as long as papa n mama love each other..i love u, sayang.. :-*

nak tau ape papa kasi..hehe..
7" Digital Photo Frame..siap ada video,music,clock,calendar n photo..mama suka sgt2..papa letak gambar wedding hari tu..lagu pun yg seangkatan lah kan...

mama nak upload gmbr hadiah papa..tapi tak sempat nak amik lagi ah..nnt bila senang mama tunjuk ek..

(rupa2nye ada jugak hadiah tahun ni..

kiranye ada 2 hadiah lah ..
baby farhah n photo frame dari papa)


Updates: Gambar & video uploaded !





video

Maklumat lanjut produk ni, leh didapati di http://www.transcendusa.com/

5 comments:

MiszMama@Haslinda said...

testing jap

MiszMama@Haslinda said...

oker..dah boleh.. ina ni memang org paka ke? hubby kite selalu outstation ke kerteh. dulu kite blaja kat uitm dungun..so dungun, paka. kerteh tu dah selalu g lah..

hadina said...

to MiszMama : ina bukan org paka tapi skrg menetap di paka lah coz hubby keje kat kerteh..skrg still dtg sini lagi ke?

lily azliyana @ mama zara said...

wah..kagumnye (jakun sbnrnye..hehe) tgk digital photo frame nih. mcm mane siap ade slideshow lagi tuh.. guna bateri or letrik..

husbnd kerja petronas ke. mcm ade ex-coursemate yg duduk paka jugak sbb hubby die keja kt petronas sane..hihi

hadina said...

to lily azliyana @ mama zara : hehe..dah lama tak dgr word jakun..frame ni guna letrik..lps ni naik lah bil letrik..hahaha

hubby keje kat OPTIMAL CHEMICAL..



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi