14 March 2013

"Header berwajah baru"

Assalamualaikum...

Apa khabar semua? Semoga berada dalam keadaan sihat selalu. huhu mcm karang surat tak rasmi zaman sekolah dulu-dulu.. :-)

Ada org perasan ke tak ek, header kat atas sudah bertukar wajah..hehehe. rasanya lagi tambah ceria kan..comel je dgn kehadiran sepasang kekasih tu..mcm mama dgn papa je..hehehe.

Header ini sebenarnya telah dibuat oleh adik tersayang Miz Ruha, requested by me of course. Dia ada buat dua dan setelah berbincang dgn en hubby, dia suruh pilih yg skrg ni. Katanya lagi nmpak ceria.

Adik Chik, seperti yg telah dijanjikan..(ada janji ke??????????) nnt bila kami balik kuantan, abg long belanja, atas sebab sudi buat header untuk blog kak long. Terima kasih byk2 kami berdua ucapkan..Selepas ni boleh lah buka order untuk buat header. Abg long pun setuju dgn pendapat kak long.

Header pertama

Header kedua (pilihan pa&ma)

Cantik kan, header hasil kreativiti adinda kami ni..

Ok. setakat ni dulu mlm ni, jumpe lagi.

Wassalam.

1 comments:

miz ruha said...

oh! segannya...
hihi... sama-sama... ^_^



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi