22 May 2011

Selamat Hari Lahir Puan Zarina

Hari ni maka genaplah umur mama 29tahun...wah cepatnya masa berlalu...next year dah 30tahun...alamak, lagi nmpak "tua" lah..hahahaha

Tapi yg penting kita harus bersyukur kerana masih diberi kesempatan hidup untuk menikmati hidup di dunia ini dan beramal dengan apa yg diperintahkan oleh Nya...



Sambutan birthday???????herm..mama jarang @ mayb tak pernah celebrate pun birthday...hanya ucapan yg selalu mama terima...skrg ni bila dah kawen, ucapan dari suami lah yg dinantikan....hehehe...
aktiviti hari ni cm hari2 biasa je, takde yg istimewa sgt...lagipun papa keje...so tak nak lah kaco dia sgt...maybe kalau ada kesempatan ktorg mayb celebrate sekali dgn anniversary nnt...

cuma bukan dlm masa terdekat ni lah..mayb pergi bercuti ke...hehehe...

oklah, mama tak pandai sgt nak karang2 esei ni.. :)
c u all again....

1 comments:

Huda said...

happy birthday ina :) moga bahagia selalu dan murah rezeki, amin :)



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi