25 May 2011

teringin nak makan nasi kandar

smlm nak jadi cerita..tiba2 mama teringat waktu zaman U dulu, bila time lunch..mama n kawan2 selalu gak gi makan nasi kandar kat cafe..sedapnye sampai smlm rase nak sgt mkn..bgtau kat papa,then papa ckp kat Mesra Mall je lah yg sedap..

mama apa lagi terus ajak papa lunch kat sana...hajat dihati nak gi Tabung Haji n kedai Tupperware kat Dungun smlm...jadinya terpaksa cancel je lah,esok baru g sana..hehehe

Papa ckp mama kalu teringin nak makan skrg ni lebih2 lagi tgh pregnant kena ikut je lah..nasib baik yg mudah dicari..hehehe..mekasih sayang yer...bukan selalu pun :)

lepas mkn nasi kandar, kami gi TMC bahagian basah jap..cari brg2 keprluan sikit..masa makan nasi kandar, farhah asyik mkn papadom aje..nasi tak nak..tu yg kena g cari kat TMC tu...jumpe lah jugak, tp tak sama 100% cm kat kedai lah...janji boleh dimakan :)

actually kami lunch pun dah lewat, then terus gi Kemasik..ingat nak ajak Farhah main kat tmn permainan...tp si kecil ni pulak buat hal tak ank main...mayb ramai sgt budak2 kot..dia duk tgk je...dah tak nak main, kami gi duduk tepi pantai je lah..papa dgn new hobby..."shooting"...mama dgn Farhah main pasir..lewat ptg jugak kami blah / chow dr kemasik...pastu gi semula Mesra Mall pekena ABC special..sedap sgt2...harga pun sedap jugak lah...hehehe RM5....yg penting puas hati.

 inilah ABC Special tu

masa ni farhah dah buat hal, mayb penat dah kot...ada je benda tak kena...then nangis...

muka budak moody :(

so kami pun balik terus lepas pekena ABC Special tu...
begitulah episod cerita kami sekeluarga untuk smlm...
hari ni???????belum ada cerita lagi...hehehe

1 comments:

.m.u.n.i.r.a. said...

hepi birthday dear ;)
and congrate on ur pregnancy!



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi