01 December 2013

Air yang bersih..

Assalamualaikum...

Seperti yg semua org tau, air yg bersih menjadi kemestian untuk kehidupan kita seharian. Ye lah, dgn air bersih tu lah kita nk buat minuman, nk masak, nk buat susu anak, nak buat pape yg patut lah..dan kebanyakkan rumah skrg ni dah ada penapis air. Penapis air penting untuk suling bendasing yang tak kelihatan dengan mata kasar.

Tapi, kalau kita pergi melancong ke mana- mana.. Pasti sukar nak dapatkan air berkualiti macam di rumah kita. Kadang tu, air terasa payau, nampak kuning.. tapi nak taknak telan juga.. 
Kini, ada satu produk yang sangat menarik... Yang bestnya.. boleh dibawa kemana sahaja kita pergi... 


MEMPERKENALKAN GET CLEAN® WATER PITCHER
===========================================


Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat.

Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula.


Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang.
Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.



Perbezaan sebelum dan selepas ditapis.
Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat???

Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama




Pilihan Bijak!

*Hanya beberapa sen bagi seliter air.
*Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak.
*Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras dan tidak memerlukan kuasa elektrik.
*Ringan dan mudah dibawa.
*Menjimatkan kos-tanpa perlu dimasak.

Pada pendapat mama kan, ada penapis ni memang menyenangkan kerja kat dapur. Nk masak, tuang je air yg dah ditapis...nak minum, tuang je dlm gelas dan minum. nak buat air minuman, campur je air yg dah tapis. Sungguh senang lagi menyenangkan..

Pernah suatu ketika, mama pergi rumah saudara dan kebetulan bekalan air tapis xde. Mama pun kuarkan penapis Shaklee dan guna. Segalanya dipermudahkan oleh Nya.


Video di bawah ni boleh menjelaskan lagi cara penggunaan Get water filter ni
video

HARGA PASARAN UNTUK GET WATER FILTER NI 

RM460 (SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM483 (SABAH/SARAWAK)

Jika ada yang benar- benar berminat... mama boleh bagi harga istimewa.. BUKAN HARGA KAT ATAS.. Harga special gitu... Kalau nak tahu HARGA YANG TAWARKAN.. tinggal je komen ataupun terus berhubung melalui
  SMS ke 
0192654520

KALAU ADA FACEBOOK ,
JEMPUTLAH BERKUNJUNG KE

0 comments:



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi