04 November 2011

Kedatangan insan baru...

Assalamualaikum...
Di sini mama ingin mengumumkan kedatangan ahli baru dlm keluarga kami...iaitu baby junior. 
Hari ni dah masuk 12hari usia baby junior... Junior telah selamat dilahirkan pada 23hb Oktober 2011 pada jam 9:45pm di Kuala Terengganu Specialist.. Hajat dihati ingin melalui proses bersalin normal tapi apakan daya kena juga C-sect..  

Walau macam mane sekalipun mama bersyukur kerana masih dapat memberi / melahirkan zuriat buat keluarga ini...normal @ c-sect tak penting buat mama skrg asalkan baby n mama selamat...

Mama skrg ni bersiaran di Paka...asyik ke hulu ke hilir je mama ni, tak mcm org berpantang langsung...hehehe...pantang, pantang juga...pemakanan, pemakaian bengkung etc...

Masa awal2 tu je lah sakit, skrg alhamdulillah dah ok sikit...baru je 12hari kan...buat keje pun yg ringan2 je...berat2 tolak ke tepi dulu...let papa handle....thanks yer sayang... :*

Papa hari ni dah start keje...jadi semua hal kat rumah mama kena buat sendiri...buat apa sgt pun..jaga anak-anak je lah...mandikan junior, kakak farhah....masak tuk makan...senang citer perkara2 yg ringan shj...

Nama junior telah pun didaftakan baru2 ni....sijil kelahiran dah pun dapat cuma Mykid je lagi sebulan baru dpt...Nama ape ek junior kitaorg ni yer...hehehe...nama nya ialah 

NAZMI FAHMI BIN MUHAMMAD HADIAZAM

Masih mengekalkan NF.... :) Nurul Farhah, Nazmi Fahmi...

Oklah, mama nak rehat2 dulu...nnt ada kelapangan mama bercerita lagi...

Wassalam.

3 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

COngrats atas kelahiran bby junior yek..sepasang sudah..=)

Huda said...

comel nazmi fahmi :) slmt berpantang ina!xpe, csec ke normal, as long as baby n mamanye sihat..

hadina said...

TQ huda... :-)



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi