03 August 2011

Baju raya

Mostly dlm blog yg mama baca, baju raya pasti diceritakan..biasalah lps puasa raye lak kan...

kami sekeluarga.....baju raya langsung tak disentuh lagi..maksudnya tak cari pun lagi...huhuhu
org lain sebelum puasa dah beli @ tempah...ape nak jadi ni mama oiiiiii...
mama tak tau nak cari baju cmner, yg pasti kena cari yg pregnant punye lah...hehehe
nak cari yg sedondon ni pulak satu hal...di mana nak cari tempat yg dah ada complete satu set untuk sekeluarga yer..bukan nye ape, menyenangkan jugak kan.tak yah jln byk tmpat.

nak jln2 di saat mcm ni mencabar jugak...penat tu...
papa pun dah bgtau, nnt bila pegi beli baju raya..takleh lama2 sgt...dah lah puasa...dgn ramai yer org kat shopping mall...dgn penat dukung farhah, dgn mama yg tgk mengandung...etc....

papehal pun....baju tuk yg tersayang akan dicari juga nnt... :-) dont worry yer Farhah...

doakan lah agar dipermudahkan segala urusan..amin.

2 comments:

Huda said...

hehehe..kami mak bapaknye x prepare ape lg..anak2 dulu diutamakan :)

L said...

dtg sini nk engtkan pose jgn xpose..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/halwa-telinga.html



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi