28 February 2010

kanser oh kanser....

hari khamis baru ni, mama, baby n family mama bertolak ke kay el...papa tak dapat ikut coz keje..ktorg g sana bukan semata2 nak bercuti tapi sebab nak g cari ikhtiar bagi penyakit ibu mama...seminggu lepas ibu mama disahkan mendapat kanser kat pipi...sel2 kanser tu dah merebak ke mata...sedih n sayu mama bila dpt tau hal ni... :( anak mane sanggup lihat ibu menderita....

menurut doktor kat hospital, ibu mama kena bedah secept mungkin, tapi mama kalu boleh nak elak dari dibedah coz separuh dr muka ibu mama akn dibuang....mama berdoa agar ade jln lain selain dr pembedahan...syukur pada Nya krn diberikan jln alternatif lain...abg mama mencadangkan agar kami pergi ke kay el n cuba rawatan Organopathy oleh Dr Aziz.Selepas doktor memeriksa ibu mama, dia menyediakan 'campuran' ubat untuk ibu mama..menurut doktor, kenapa terburu-buru nak bedah n buang...masih ada lagi cara yg selamat...insya-Allah, dgn izin Nya semuanya pasti selamat... lagipun sudah ramai pesakit yg mendapat rawatn dgn beliau dan alhamdulillah selamat..

kalu tak silap mama, cmpuran ubat itu adalah herba n tidak terdapat di sini...ianya dr luar negara..

Semoga ibu mama sembuh dari penyakit kanser....Amin...

3 comments:

miz ruha said...

moga ibu kak long cepat sembuh,,,
amin....

Huda said...

moga ibu ina lekas sembuh yer ...amin :)

hadina said...

mekasih.... :)



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi