18 February 2010

demam...batuk.... ;(

mama kini dilanda demam, batuk, selsema...badan rase tak bermaya aje...nasib baik papa ade, boleh lah dia layan farhah...farhah skrg asyik nak main aje...cian tgk dia main sorang2...

last time balik kg, jumpe lah dgn sepupu dia...abg2 farhah suka sgt kaco n main dgn farhah...pegang pipi, tgn, kaki...senang ckp...pegang seluruh badan lah...diaorg ni geram sgt tk farhah...farhah pun skrg ni mmg geram kat org lain gak...maklumlah baru tumbuh gigi...hehehe....kalu dia tgk geram,org pegang pipi dia, dia mesti nak try masuk mulut dia...nasib baik abg2 dia tak kena...

nak jadi cter,b4 sepupu farhah balik kay el,diaorg demam...mayb mama terkena tempias demam diaorg kot...satu family my brother demam...waktu farhah bukan main aktif lagi nak main dgn cousin dia, tapi yg ciannye cousin dia tak layan,tak larat sgt2 tu...aleh aleh, mama n papa lah layan dia..

esokkannye, mama demam..chek suhu baru 36.8...bila balik paka chek sekali lagi 37.8...mama tak larat nak bangun,papa just gi klinik amik ubat je...makan pun tak habis...papa ckp kalu demam jgn selimut badan, then buka aircond bagi suhu turun...mmg sejuk ah...papa ckp takpe..esok gerenti suhu turun...mmg turun pun...tapi still tak sihat...hari ni dah masuk hari ketiga mama demam.. :(

ok lah...mama nak rehat lah dulu...dah makan ubat ni,rase mamai lak..hehehe...

1 comments:

miz ruha said...

alahai....
kesian kak long,,,demam,,,
kesian kt farhah,,nk maen, mama nyer xlayan,,,,

hehehe....
mg cpt2 sembuh,,,,



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi