25 August 2012

Salam Lebaran

Assalamualaikum.....

Dah terlalu lama blog ni tak ber"update"..sian pulak tgk kat dia..mane lah empunye blog ni menghilang..sebenarnya bukan hilang kemana pun..ada je sini, cuma jadi silent reader sahaja...

Hari ni dah 7 Syawal 1433H bersamaan 25 ogos 2012. sedar tak sedar dah 7 hari kita berada dlm bulan Syawal..kejap je kan..

Harapnye masih tak terlewat untuk kami sekeluarga mengucapkan SALAM LEBARAN buat semua bloggers di luar sana. Ampun dan maaf dipinta andai ada tersalah kata tersalah tulis tersalah faham dan byk lagi ter yg tak tersengaja. Semoga lebaran kali ini disambut dgn penuh keinsafan dan ketaqwaan.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN
DARI KAMI SEKELUARGA
(HADI, INA, FARHAH & FAHMI)

2 comments:

miz ruha said...

blog berwajah baru nmpknya... ;)

hadina said...

hehehe..bagi nmpak sejuk sikit mata memandang...sekali sekala tukar kaler je..



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi