11 October 2011

Check up 38weeks

Semalam gi check up untuk 38weeks...junior still tak nak kuar lagi...mayb selesa duk dlm kot..

Masuk je bilik doktor, doktor terus tny, tak nak kuar lagi ke? hehehehe...ni dah 2 kali doktor tny cmtu...mama just senyum je lah...

bila scan, doktor bgtau perkara yg sama...iaitu kepala baby duk bawah elok...jantung ok...senang citer semuanya baik2 aje...bila check berat junior, doktor bgtau dah naik ni...last check up 2.8kg skrg 3.2kg...doktor pun perasan tgk perut mama pun dah semakin besar....termenung jugak doktor sekejap... bukan ape, bimbang kondisi mama lak nnt...

farhah last time kuar pun dlm 2.6kg...junior ni kira besar lah jugak...kalu boleh doktor tak nak paksa junior kuar..biar dia sendiri decide bila nak kuar...tapi dlm lingkungan 40weeks lah...if something tak kena, mayb kena paksa juga lah...

so we all just wait je lah dulu...skrg mama still kat paka lagi...bimbang gak, bila lah junior ni nak kuar...

huhuhu, rase cam lama lak menunggu kali ni....

3 comments:

puan nina said...

heheh..mcm tak sabar ye?junior ni gegirl ke boboy?

semoga semuanya selamat =)

Huda said...

moga slmt semuanya :) take care ina! nnti jgn lupe roger2 bile dh slmt :)

kakyong said...

lama x update blog?? sudah bersalin ke?

semoga semuanya selamat.



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi