23 January 2010

N3 di malam hari.....

mase ni mama dgn farhah tak tido lagi...bersengkang mata layan farhah....amboi2, alasan je tu...sebenarnye mama nak main fb n blog niiiii.....dah alang2 farhah tak nak tido, mama pun amik kesempatan update blog lah...lagipun papa kena masuk keje mlm ni...kite tido berdua je lah yer sayang mama...hihihi
sayang mama farhah ni,asyik nak bergelak ketawa je dgn mama...mama ajuk die, die gelak...ni yang buat mama nak sakat farhah sokmo ni...
aktiviti sayang mama tiap2 hari adalah..........
  • bangun pagi cari mama n minum dulu......suatu kemestian
  • cari papa kalu papa tak keje lah...ke mana papa pergi ke situ lah farhah nak ikut,even ke tandas pun nak ikut..siap tunggu dpn pintu n ketuk2 pintu minta dibuka...ape lah anak mama ni...dgn mama pun cmtu gak...isk isk isk
  • ape shj yg die jumpe akan masuk dlm mulut dulu...testing testing ape rase nyer yer...sedap ke tak ek...(ayat farhah lah kononnye ni)
  • yang tak tahan tu,siap ade bunyi lagi tu...eiiiiiiiiiiiiiiiii
  • pantang tgk mama pakai lawa2,terus jeling...mama pakai tudung je terus terpa....kalu tak amik,alamak nye nangis tak sudah lah.....
  • time susu cari mama time main cari papa.....pape pun dua2 kene ada...kalu sorang nak lari,farhah nak ikut @ stay with farhah dont go away...if not i will cry...choose!
  • farhah kuat membebel gak ni...ops,bkn membebel tapi bercakap dlm bahasa die lah...seronok bila dgr...
  • kalu mama @ papa tak kasi ape yg die nak...marah n merajuk lah anak dara hadina ni...

ok...nak tido dulu ah,farhah dah ngantuk ni...merengek nak susu n tido...selamat beradu...next time mama post pic lak ek...

Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi