27 October 2009

Perkembangan Farhah...

Farhah sekarang dah 6 bulan,kejap je mase berlalu dah setengah tahun. Rase cam baru je lagi deliver. Skrg Farhah dah mula mkn bijirin..baru2 ni tok Farhah kol n tny Farhah dah mkn belum, mama ckp belum sepenuhnye..tok kate bg lah dia mkn,nnt cptlah Farhah membesar.
Mlm tu jugak mama n papa gi beli Nestum beras perang stage 1 dr Nestle. Mama try rase,hmmm sedap lah jgk walaupun halus..mama suka mkn nestum.. :) Bila time nak mkn,Farhah suka sgt..baru je mama angkat sudu..Farhah dah nganga mulut nak disuapkan..mama suka tgk bila Farhah mkn...berselera gitu.. walaupun Farhah dah start mkn susu mama tak dilupakan...itu lah dia cr bila nak...

Anak kecil mama skrg ni dah mcm2 kerenah..
  • nak tido,mama kena bedung...walaupun bukan bedung yg sepenuhnye...maybe dia rase selesa cmtu agaknye..
  • Farhah skrg ni dah meniarap n tgh proses nak merangkak..suka mama tgk cara dia tu..first time papa tgk cubaan Farhah nk merangkak,tergelak besar papa..dah lama sgt tak tgk baby belajar merangkak
  • bila papa @ mama duk dpn PC @ laptop, Farhah pun mula lah nak menyibuk..nak tekan keyboard..dia suka dgr bunyi tik tik tik..kalu tak dpt marah ah dia..
  • seme benda dia nak masuk dlm mulut...org ckp biasalah tu baby..proses dia nak merase seme bende..
  • Farhah suka buat bunyi cm suara garau...isk isk..dari mane dia belaja tah lah..
  • Farhah pun dah pandai kuar lidah sikit2..
dan byk lagi kot yg mama sendiri tak ingat ah...

2 comments:

miz ruha said...

wah!!
lme auntie xjumpe farhah...
rindu kt farhah....

Huda said...

hehe..bile nk jmpe ek? duk paka je tp x penah plan nk jmpe. huda yg join cekak hanafi tu, masa studi uniten dlu..encik suami pun same :)



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi