27 June 2009

salam perkenalan...

salam perkenalan buat semua..
herm...akhirnye,hari ni mama berjaya gak ada satu blog..dah ada kawan suruh buat,tapi mim alif lam sin..hehehe..bukannye ape,tak tau nak coret ape nnt.
mama suka baca blog org lain..seronok,mcm2 ade..jual beli ada, pengalaman ada, soal jawab ada, ape lagi..senang citer seme ada lah..
duk umah kdg2 tak tau nak watpe gak..papa skrg bz kat tempat keje..6hari keje 1hari off..penat papa.penat2 pun bila balik umah layan si kecik plak..hilanglah sikit rase penat bila tgk anak dpn mata..
oklah...next time plak ah mama update blog ni,lgpun masih awal lagi . c u soon. :)

2 comments:

mamadanish78 said...

salam pkenalan hadina..
tq sbb sudi terjah umah mamaD yeee...
wah...surirumah jugak ye...
lepas ni leh la kitra kongsi2 pndapat ye...:)

hadina said...

dulu b4 kawin ina keje..skrg dah keje kat umah je..hehehe
boleh aje kongsi pendapat..lagi meriah kan..



Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi