30 June 2014

Sahur dengan Mighty Germs


Assalamualaikum...

Hari ni dah masuk hari kedua kita berpuasa, begitu juga kami sekeluarga tapi hanya kami berdua suami isteri shj, anak-anak belum puasa lagi :-)

Selama 2 hari berpuasa, menu yg mesti ada sewaktu bersahur adalah set 3 sekawan shaklee.




Cara minum

1 sudu besar ESP + Mealshake + Performance Drink

Campur satu sudu setiap satu dan shake dalam shaker. Letak dalam peti sejuk...huh nyaman nye rasa.

Alhamdulillah, badan rasa segar.. takdelah moyok sepanjang hari.

Insya-Allah sepanjang Ramadhan ini, menu bersahur ni takkan dilupakan.

Kepada mereka yg cepat keletihan, cepat lapar tu boleh lah cuba...yg ada gastrik pun boleh. Insya-Allah lepas ni tak perlulah nk skip puasa lagi.

Yang bestnye, ianya sesuai untuk semua..ibu mengandung boleh, ibu menyusu boleh, anak-anak pun boleh.

Harga retail satu set RM346.25
Boleh guna untuk satu family

Bagi yg nk mencuba, boleh lah contact Ina ye.
SMS/ Whatsapp 019.2654520

28 June 2014

Salam Ramadhan


 

15 June 2014

Ebook Emas


  • Mahukah anda tahu cara paling mudah untuk meningkatkan ilmu emas anda?
  • Jangan buat kesilapan yang boleh menyebabkan kerugian!
  • Ketahui formula,kaedah dan strategi yang akan membuka mata anda tentang cara membuat simpanan,pelaburan dan bisnes emas yang selamat!

Heartbeat Heartbeat Heartbeat

Usia Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Usia Anak Pertama Kami

Lilypie Kids Birthday tickers

Usia Anak Kedua Kami

Lilypie Kids Birthday tickers
 
Copyright @ KasihSelamanya-Hadina 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi